Spletno mesto uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo.Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih.
Strinjam se

Predstavlja se vam ENJO!

ENJO je bil ustanovljen leta 1990. Začelo se je s posebnimi vlakni, ki so jih z raziskavami in razvojem nenehno izboljševali.
ENJO danes ponuja najbolj okolju prijazen sistem čiščenja na svetu, kjer čistijo le z vodo.

Adijo kemikalije in čistilna sredstva, pozdravljeni izdelki ENJO!

Imate tudi vi občutek, da so čistilna sredstva vse bolj agresivna? Da imamo gospodinje v omarah vedno več čistil za kuhinjo, pečico in kopalnico, ki jih sploh ne porabimo do konca preden kupimo nova? Se zavedate, da vsako gospodinjstvo na leto povprečno zavrže več kot 25 plastenk, s čimer močno onesnaži okolje? Zakaj besedni zvezi »pazimo na svoje zdravje« ter »varujmo okolje« ne udejanjamo v praksi, ampak ostajata napisani zgolj na papirju?

 

Čiščenje z vlakni ENJO in hladno vodo!

To nam lahko pomagate spremeniti! Kako? Tako, da z vlakni ENJO začnete čistiti v svojem domu, nato pa izkušnje delite tudi z drugimi. Edinstvena vlakna ENJO s pomočjo posebne strukture čistijo samo z vodo – brez uporabe čistil, torej mehansko, kar pomeni, da odprejo tudi najmanjše pore na površinah in umazanijo ujamejo ter zadržijo v vlaknih dokler jih ne speremo. ENJO tako ponuja okolju najbolj prijazen način čiščenja na svetu.

www.enjo.si

 

Pobudnik spletne strani

V sodelovanju s

Projekt je sofinanciran v okviru Petrolovega programa za izboljšanje energetske učinkovitosti.