Spletno mesto uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo.Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih.
Strinjam se

Eco-Hub.eu

Portal Eco-Hub.eu je portal, ki je zaživel v sklopu triletnega projekta »Informacijsko in izobraževalno eko-vozlišče za podporo malim in srednje velikim podjetjem pri povezovanju, inoviranju, razvoju in trženju okolju prijaznih izdelkov, procesov in storitev« začenši v letu 2011.

Ponuja informacije o okoljskem načrtovanju proizvodov in procesov, učinkovitejši rabi energije in naravnih virov, okolju primernejši embalaži in še veliko več.

Vse to ponuja brezplačno s pomočjo raznih motivacijskih seminarjev, intenzivnimi usposabljanji, izobraževalnimi in informacijskimi gradivi o okoljskih pristopih, sistemom e-izobraževanja za spodbujanje razvoja kadrov…

Vse to je namenjeno malim in srednjim podjetjem, tehnikom, iskalcem zaposlitve, študentom tehničnih in ekonomskih usmeritev, političnim odločevalcem, gospodarskim zbornicam, skupnostim in civilnim organizacijam.

Razširite svoje znanje o uvajanju eko-pristopov in eko-orodij v razvojne aktivnosti podjetij z obiskom eko-prijaznega portala www.eco-hub.eu.

Eco-Hub.eu

 

Pobudnik spletne strani

V sodelovanju s

Projekt je sofinanciran v okviru Petrolovega programa za izboljšanje energetske učinkovitosti.