Spletno mesto uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo.Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih.
Strinjam se

Čiščenje oken brez čistil? Da!

Povezovanje in informiranje je danes tema prihodnosti. Veseli smo, saj opažamo, da nas to povezuje, dela močne in uspešne. V nadaljevanju vas bomo seznanili, kako lahko tudi vi spreminjate sebe in okolje.

Pri podjetju ENJO so se zavedno odločili, da se spopadejo z umazanijo, nečistočo, vendar na način, ki je zdravju in okolju prijazen, z vodo in edinstvenimi vlakni ENJO. Naučimo nas kako lahko hitro, enostavno in z malo truda očistitimo vse temeljito.
Pa dajmo, čiščenje oken je naporno in zamudno, velikokrat pa tudi brez pravega rezultata, ko posije sonce. Z brisalcem ENJO in vodo, ne potrebujemo lestve ali vedra vode. Vlakna na brisalcu očistijo vsa okna hitro, enostavno in prodrejo v vsako mikroporo, kjer umazanijo ujamejo in jo zadržijo. Steklo bo temeljito čisto, brez lis, ko posije sonce, samo s pomočjo vode in vlaken ENJO.

Prepričajte se o rezultatu sami in jihkontaktirajte, veseli vam bodo pokazali prihodnost čiščenja z ENJO in ustvarjanje okolja brez kemikalij.


Prihodnost vaših oken je v vaših rokah, spopadimo se skupaj!

 

Pobudnik spletne strani

V sodelovanju s

Projekt je sofinanciran v okviru Petrolovega programa za izboljšanje energetske učinkovitosti.