Aktualno

31. mar
2014
Zelena energija na dosegu roke
Pomena energije se zavedamo vsi in o tem ne bomo izgubljali besed. Potrebno pa je povedati besedo ali dve o tem, da imamo energijo pred pragom in da jo lahko pridobimo iz navadne trave. Mednarodna konferenca na to temo tudi sejmišču ENGRA!
23. mar
2014
Spomladanske čistilne akcije
Sneg se je skopnel, narava se prebuja in spet je na vrsti tisti del leta, ko se najlepše pokažejo vsi odpadki odvrženi v naravo. Zato je pomlad tudi najprimernejša za organiziranje čistilnih akcij. Širom Slovenije tudi letos poteka več organiziranih čistilnih akcij. Torej, kje se vidimo?
16. mar
2014
Recikliram. Recikliraš. Recikliramo.
Vsi smo že zagotovo slišati za pojem recikliranja. A če smo za nekaj slišali, še ne pomeni, da o tem tudi nekaj vemo. Si upate trditi, da poznate dobre lastnosti tega globalnega fenomena?
10. mar
2014
Čiščenje oken brez čistil? Da!
Povezovanje in informiranje je danes tema prihodnosti. Veseli smo, saj opažamo, da nas to povezuje, dela močne in uspešne. V nadaljevanju vas bomo seznanili, kako lahko tudi vi spreminjate sebe in okolje.
3. mar
2014
Misli in živi ZELENO!
Čedalje bolje se uveljavlja sloga živi »zeleno«. Ste se morda kraj vprašali, kaj dejansko pomeni »živeti zeleno«? Če še ne, mi vam ponujamo nekaj razlogov za to pametno odločitev.

 

 

Pobudnik spletne strani

V sodelovanju s

Projekt je sofinanciran v okviru Petrolovega programa za izboljšanje energetske učinkovitosti.