Spletno mesto uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo.Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih.
Strinjam se

16. Dnevi energetikov 2014

15. in 16. aprila letos, bo v Portorožu potekala konferenca že 16. Dnevov energetikov. Na konferenci se bodo zbrali domači in tuji strokovnjaki na področju  energetskega menedžmenta, kateri bodo predstavili,  da je učinkovita raba energije prednostna in ekonomsko upravičena  razvojna izbira, ki pa za uresničitev zahteva jasne izdelane cilje in podporo vodstev pri izvedbi, tako v državi kot v podjetjih.

V ta namen so do 10. januarja zbirali prispevke vseh, ki so v svojem podjetju ali stavbah izvedli inovativen projekt s področja učinkovite rabe energije ali izrabe obnovljivih virov.

Prispevki bodo razvrščeni v dve sekciji, in sicer:

- Sekcija 3 – Inovativne tehnologije za večjo energetsko učinkovitost v industriji in
- Sekcija 4 – Energetska sanacija stavb – nujnost in priložnost

Tako bo vsem izbranim ponujena možnost, da svoje inovativne ideje delijo z drugimi udeleženci in strokovnjaki na tem področju.

TUKAJ pa si lahko med tem časom ogledate foto galerijo lanskih, 15. Dnevov Energetike 2013.

Do 14. februarja 2014 pa je še vedno odprt natečaj za energetsko učinkovito podjetje in petnajstič za energetsko učinkovit projekt.  Več o natečaju si lahko preberete tukaj.

 

Pobudnik spletne strani

V sodelovanju s

Projekt je sofinanciran v okviru Petrolovega programa za izboljšanje energetske učinkovitosti.